Jagttegnsudvalget​

Jagttegn ved Stilling Jagtforening 2020 / 21

Der undervises onsdag fra kl. 19,00 til 21,45, i Stilling Jagtforenings Klubhus ”Jægerhuset”,

Teglgraven 1 Stilling, 8660 Skanderborg. Efter Institut For Jagt`s materialer.

Eleven skal have elektronisk adgang til nettet.

1. mødedag onsdag den 2. december kl. 19,00 til 21,45.

​Gennemgang af kurset. Vi ser på undervisningsmaterialer.

​2. mødedag onsdag den 9. december kl. 19,00 til 21,45.

​Undervisningsmaterialer gennemgås. Gennemgang af haglgeværet.

Juleferie til onsdag den 6. januar. Herefter undervisning hver onsdag kl.19,00​til 21,45 til og med april, hvor jagtprøverne begynder.

Der kan købes både elektronisk lærebog og en fysisk lærebog til undervisningen. Der er mulighed for køb af App og andet ekstra materiale. Og der vil blive lagt ekstra materiale ud på nettet, så fjernundervisning kan være en mulighed som supplement til den ugentlige mødeaften.

Kurset omfatter teori, afstandbedømmelse, våbenundervisning og Naturstyrelsens krav om våbenkursus. Og er forberedelse til jagtprøve, haglskydeprøve, riffelprøve og bueprøve.

Eleverne vil få grundig, individuel undervisning i våbenbetjening og afstandsbedømmelse. Der indgår mindst 2 lørdagsarrangementer på skydebanen, hvor dette vil vil foregå under kyndig individuel vejledning.

Efter gennemført kursus kan eleven gå til jagtprøve.

Efter bestået jagtprøve kan eleven gå til haglskydeprøve, riffelprøve og bueprøve.

Kursuspris kr. 1750,00 indbetales inden kursusstart på Stilling Jagtforenings konto reg.1551 konto 7177208 med oplysning om navn.

Du vil få medlemskab af Stilling Jagtforening, under Danmarks Jægerforbund. Stilling Jagtforening er en meget aktiv jagtforening, som du kan se på: www.stilling-jagtforening.dk

Der må påregnes udgifter til undervisningsmaterialer, patroner m.m.

Udgifter til jagtprøve, haglskydeprøve, riffelprøve og bueprøve er ikke inkluderet i kursusprisen.

Såfremt der kommer begrænsninger grundet Covid 19, vil kurset blive gennemført med supplerende fjernundervisning via nettet.

Skydning og afstandsbedømmelse, vil foregå ude, og vil følge de retningslinjer der måtte være på det pågældende tidspunkt.

Tilmelding og spørgsmål kan ske på Stilling Jagtforenings hjemmeside, til

Formanden Kaj, mail formand@stilling-jagtforening.dk