Flugtskydning​

​Stilling Jagtforenings skydevogn og kastemaskiner.

​Vi råder over en skydevogn med en nikkedukke og 2 transportable kastemaskiner, som kan lejes af foreningens medlemmer.

Foreningens kasserer, Susanne Rye Laursen, tlf. 40 36 59 98 står for udlejningen og interesserede kan kontakte hende. Du kan også sende en e-mail: skydevogn@stilling-jagtforening.dk eller susanneryelaursen@gmail.com.

​Afhentning/aflevering:

​Skydevognen og kastemaskinerne afhentes og afleveres ved Jægerhuset i Teglgraven, ved leje af kastemaskinerne skal egen trailer medbringes til transporten. I lejeperioden er det lejers ansvar at udstyret opbevares forsvarligt og ikke udsættes for unødig belastning. Afhentning normalt aftenen før brug, aflevering efter brug aften/næste morgen eller efter aftale.​

Lerduer:

​Stilling Jagtforening leverer alle lerduer. Der anvendes kun sorte lerduer.

Pris pr. kasse med 200 stk. er 150 kr., eller 120 stk. til 90 kr (afhængig af hvad der er på lager). Ved afhentning er magasinet tomt og ikke brugte duer refunderes ikke. Ved bestilling aftales hvor mange lerduer der forventes brugt, og disse modtages sammen med skydevognen.

​Priser:

​Ved afhentning betales 500 kr. i depositum. Leje af skydevogn pr. aften 100 kr. /pr. dag 200 kr. Kastemaskinerne koster 100 kr. pr. stk. uanset om det er dag eller aften.

​Ansvar:

​Skydevognen og kastemaskinerne skal afleveres i samme stand som den er lejet i, er dette ikke tilfældet vil depositum blive helt eller delvist inddraget. Det er bestyrelsens håb, at de vil blive brugt flittigt og af mange af foreningens medlemmer.​

Stilling Jagtforening​

Teglgraven 1

8660 Skanderborg

E-mail: stillingjagtforening@gmail.com

Telefon: 23719951