Aktivitetsudvalg​

Udvalget arrangerer klubaftener udflugter og lignende aktiviteter.

Da der ikke er valgt nogen til udvalget varetages det af bestyrelsen.

Klubaften torsdag den 7 marts 2019 kl. 19.30 i Jægerhuset

Så er der Trofæaften 2018, kom med dine trofæer skudt i den just afsluttede jagtsæson i ind- eller udland. Der er som vanligt præmier til vinderne i de forskellige kategorier. Medbring også benene fra dine skudte krager, den der medbringer flest par krage ben, vinder Kragepokalen plus en kontant præmie.

Klubaften torsdag den 11 april 2019 kl.19.00 i Jægerhuset Hundeudvalget

Vi har fået Jan Buch Jacobsen til at komme og fortælle om hans mange rejser til Rumænien, hvor bukkene er store. Jan har igennem årene skudt over 300 bukke, hvoraf mange er guldbukke.

Ved et besøg hos ham, så vi en buk på over 700 gram. Det var een af de største bukke, der nogen sinde var skudt i Rumænien.

Udover bukke er der også kronhjorte på programmet, og dem er der også nedlagt mange af.

Trofæerne fylder 2 store rum i Jans beboelse som udelukkende er indrettet til nedlagt vildt.

Når man nu går på jagt i Rumænien, kan man jo ligeså godt arrangere ture for andre også. Derfor formidler Jan også rejser til Rumænien.

Hvis tiden tillader det, vil Ole Kidmose give en orientering om ,,hundeintroduktion’’

og fortælle om de sidste nye normer for hundetræning. Vi får besøg af Jæger-

forbundets hundekonsulent den 23. marts. Så der falder der forhåbentlig nogle guldkorn af, som vi kan dele ud af.

Vi håber på stort fremmøde, du må gerne tage din nabo med. Der er øl og vand til rimelige priser.

Mvh. Hundeudvalget.

Bukkemorgenkaffe torsdag den 16 maj 2019 kl. 8:30

Så er det atter den 16 maj og vi skal mødes i Jægerhuset til kaffe og rundstykker og lidt til halsen. Man kan også købe øl og vand i rimeligt omfang. Kom og vær med, vis din buk og se de andres og lad os høre hvordan det gik til.

Onsdag den 5 juni kl. 11.00 til 15.00 Familiedag hos Stilling Jagtforening.

Der vil være mange forskellige aktiviteter som bueskydning, fugleskydning, luftbøsse-Skydning for børn, gevirværksted, smagsprøver af vildt, jagthornsblæsning, Jagtsti, hunde og måske mere. Der vil blive solgt mad og drikkevarer til rimelige priser. Tag hele familien, venner og naboer med. Selve arrangementet er gratis. Gerne tilmelding ( ikke et krav ) på tlf. 20136536.

plakat familiedag 5 juni 2019

Skydning ad libitum hos Anders lørdag den 10 aug. 2019 kl. 10:00-14:00

Stilling Jagtforening inviterer dig til lerdueskydning godt vejr og pølser på grill
hos Anders Chr. Sørensen i Hasselager. Vore skydeinstruktører og skydevogn
samt en del andre kastemaskiner vil forestå skydningen. Vi forventer op mod
10000 skud på de godt 2 timer skydningen varer. Husk høreværn. Under og efter
skydningen sørger vi for, at evnt. støv og krudtrøg kan skylles væk via det på
traktoren installerede fadølsanlæg, der er også div. vand til rådighed. Ca kl. 12:00
er der gang i grillen med pølser og hygge.

Adressen er: Hovedvejen 260, 8361 Hasselager, det er lige før grænsen til Hørning.
Skydning: Medbring haglgevær. Patroner cal. 12 købes i Teltet. Den først kasse med250 patroner koster 350 kr. Herefter koster 3 æsker af 25 stk. 100 kr.
For deltagelse incl. duer, pølser, øl og vand betales kr. 100 pr person.

Tilmelding til Kaj Rye på tlf. 20136536 eller mail. Ryepeter7@gmail.com senest den 4/8.

Klubaften torsdag den 5 september 2019

Vi planlægger et besøg hos Aarhus pistolklub, detaljer vil senere komme på hjemmesiden.

E-mail: ryepeter7@gmail.com

Telefon: 20136536