Aktivitetsudvalg​

Udvalget arrangerer klubaftener udflugter og lignende aktiviteter.

Da der ikke er valgt nogen til udvalget varetages det af bestyrelsen.

Klubaften torsdag den 3.sep 2020

Så er gåsejagten gået ind. For dem, der har glemt, hvordan man lokker gæsene ned på skudhold eller stiller lokkegæs op, er der mulighed for at blive klogere på denne kunst! Den erfarene gåsejæger Thomas Omally vil torsdag den 3. sep 19:30 komme forbi Stilling Jagtforening og giver os en genopfriskning. Medbring gerne eget gåsekald. Ingen tilmelding, bare mød op. Der er kaffe på kanden og øl og vand til rimelige priser.

Torsdag den 8 oktober 2020 kl. 19.00 i Jægerhuset.

Grundet den nuværende corona situation har bestyrelsen besluttet

at aflyse mad, vin og vildtaften den 8 oktober 2020. Aftenen vil blive

forsøgt gennemført på et senere tidspunkt, dette vil blive annonceret

på hjemmesiden når det bliver aktuelt.

Kaj Rye

Vildtbanko søndag den 15 november 2020 kl. 19.30 i Jægerhuset

Så vil Sanne og Kaj igen lade os spille med i 20 spil med 2 gevinster pr. spil.

Sidste spil pladen fuld vil igen i​år være et helt rådyr. I pausen kan købes kaffe,

​kage, øl og vand samt amerikansk lotteri. Tag gerne naboer eller venner med.

Gløg og hornmusik torsdag den 3 december 2020 kl. 19.30 i Jægerhuset

Der serveres gløgg og æbleskiver og konkurreres på kendskab til jagtsignaler når

Stilling Jagtforenings Hornblæsere atter blæser for os. Som vanligt præmie til vinderen.

Klubaften torsdag den 7 januar 2021 kl. 19.30 i Jægerhuset

Vi holder vor årlige køb og salg aften, kombineret med nogle nye DVD film.

Vi prøver,​at få nogle gode varer, men kom med hvad i har til salg eller bytte. Kom og gør en god​handel og få en hyggelig aften i Jægerhuset. Der vil være øl, vand, kaffe og kage.

Klubaften torsdag den 4 februar 2021 kl. 19.30 i Jægerhuset

Vi får besøg af Sandro Zecevic, der vil fortælle om genladning. Sandro er mangeårig langdistanceskytte og laver sin egen ammunition. Genladning er interessant, hvis man gerne vil opnå mere præcision med sin riffel, også på lange distancer. Genlader du allerede, overvejer du at begynde eller er du blot blevet nysgerrig, så mød op.

Klubaften torsdag den 4 marts 2021 kl. 19.30 i Jægerhuset

Så er der Trofæaften 2020, kom med dine trofæer skudt i den just afsluttede jagtsæson i ind- eller udland. Der er som vanligt præmier til vinderne i de forskellige kategorier. Medbring også benene fra dine skudte krager, den der medbringer flest par krage ben, vinder Kragepokalen plus en kontant præmie.

Der bliver muligvis en tur til Korsholm og skydebiografen i marts eller april 2021.

E-mail: ryepeter7@gmail.com

Telefon: 20136536