Diverse afholdte arrangementer​

Harlev-Stilling dysten mandag den 1 juni blev vundet af Stilling Jagtforening. Åben klasse af Ole Kidmose og Unghunde af Niels Trolle.​

Harlevdysten i hundedressur den 22 maj i Stilling blev vundet af Stilling

som fik begge pokaler i år.​

Generalforsamling 2015 i Stilling Jagtforening

Torsdag den 29. oktober kl. 19.30 i Jægerhuset

Der var 23 deltagere både til spisningen og generalforsamlingen som forløb i god ro og orden. Se referatet under foreningsnyt.

Skydning

​Skydning ad libitum hos Anders lørdag den 29 aug. kl. 10:00-14:00

Vi var 25 der deltog i skydningen og efterfølgende pølser, øl, vand og hyggeligt samvær. Der blev leveret fin skydning og god skydelyst. Et arrangement vi helt sikkert vil gentage næste år.​

Afslutning dressurtræning 8 juni 2015

Åben klasse blev vundet af Anders Sørensen og 2 vinder Thomas Grummesgaard.

Unghunde blev vundet af Niels Trolle

​​

Resultat af dressurtræning 2016.​

Vinderne i åben klasse: 1. Anders Sørensen 2. Kaj Rye 3. Willi Kegel

Vindere i unghundeklassen: 1. Ingvar Pedersen 2. Anders Sørensen 3. Nicolaj Henningsen

Stilling Jagtforening afholdt

Kursus i vildt sygdomme og hygiejne 08. okt. 2015 kl. 18 til 22.

23 kursister fik deres kursusbevis i Vildthåndtering efter 4 timers intensiv og inspirerende undervisning.

​Bukkemorgenkaffe Lørdag den 16 maj kl. 8:30

22 var mødt op til morgenkaffe.

Dirk og Knud medbragte hver en buk.​

Sommerudflugt til Tofte Skov i Lille Vildmose lørdag den 8. juni 2013

25 personer deltog i en meget begivenhedsrig udflugt, store naturoplevelser og dejligt samvær.

Vejret viste sig fra dets bedste side med høj sol, lidt vind og sommertemperaturer.

Terrænskydning:

09. juni 2013 kl. 10-16 i Ulfborg.

Se resultatlisten under riffeludvalget

P.U.V

Gert Nielsen

tlf 86 94 84 95​

Hundetræning 2015.

Se mere under hundeudvalget.

Trofæaften

​Torsdag den 5. marts 2015, kl. 19.30 i Jægerhuset blev der afholdt trofæaften. Ca 12 medlemmer mødte op en del med trofæer. Årets danske buk og pokal gik til

Jens Lind, Årets specielle buk gik til Jens Lind, Årets udenlandske buk gik til Susanne Rye Laursen, andet udenlandske trofæ gik til Jens Lind.

Klubaften torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.00 hos Århus Bryghus. 6 ølglade mennesker var mødt op, vi havde en fantastisk god aften, en skam vi ikke blev flere.

​Jagttegnsundervisning 2014/15

Undervisningen er nu i fuld gang med 9 elever. Der er lukket for yderligere tilgang da vi er for langt henne i forløbet. Vi prøver til december igen med et nyt hold.​

​Brændevinssmagning

med spisning og foredrag med Mårslet Brændevinslaug

torsdag den 9. oktober 2014, kl. 18.30.

Deltagerne havde en meget lærerig aften og fik udvalgt den ny Stilling Jagtforenings Brændevin.

linket til klubaftenens power-point præsentation lagt op: http://www.maarsletsnaps.dk/06_opskrifter.htmog så helt ned i bunden hvor der står ”Opskrifter m.v. fra foredrag i Stilling Jagtforening 9/10-14.”

Udflugt

​Udflugt til Slottet og Landbrugsmuseum Gl. Estrup. Søndag den 7-9-2014.

11 medlemmer deltog i turen hvis højdepunkt var rundvisning på slottet.

​32 glade jægere deltog i vores skydning hos Anders den 30 aug. Der blev brugt 6000 lerduer og ca 8000 patroner. Der blev fterfølgende spist pølser og drukket fadøl. Det var et super arrangement som vi gerne vil gentage. Anders skal have en stor tak for at lægge jord og maskinkraft til.

Apporteringsprøven

​12 hundefører deltager i apporteringsprøven med efterfølgende spisning den 25. august 2014.

Pokalerne gik til:

Apportering på tid – Jacob Mikkelsen med Molly (tid: 1.41)

Unghunde klasse – Ole Kidmose med Hachi (29 point)

Åben klasse – Kristen Kjeldsen med Karla (30 point)

Amanda pokalen – Anders Sørensen med Susi (28 point)

Hundeudvalget

​Resultat af afslutningsprøven til Dressurtræningen:

​Unghunde Ib Knudsen med Jack 50.P. og pokal

Jan Frisch med Ruko 46.P.

Lars Hulsig Nielsen Trøstepræmie

Åben klasse Ole Kidmose med Hachi 60.p. og pokal