Besøg i Århus Pistolklub d. 8. januar 2014

Vi var på tur til Århus pistolklub, hvor vi skød med revolver og pistol og hvor alle fik prøvet deres evner med pistol. Jeg tror det kom bag på mange hvor svært det i grunden er, at have sådan en i hænderne.

Vi havde en hyggelig aften og sluttede af med en gang pølser og tilbehør. Selv om vi godt kunne være nogle flere, kun en fem seks stykker. Måske har det ingen interesse, eller det kan også være at I ikke ser vores hjemmeside eller læser Rekylen.
Jeg havde regnet med at der var langt større tilslutnin g. Jeg regner med, at lave en skydeaften med sortkrudt våben (Winchester og Colt 45) udendørs i Århus Pistolklub, men hvis der ikke kommer flere, vil det blive aflyst. Vi taler om det på vore kommende klubaftener.

Mogens Vest​

De stolte vindere ved aftenens duel​

E-mail: ryepeter7@gmail.com

Telefon: 20136536