Ungdomsudvalget

Kristian Lejbøl, Møllevej 14, 8362  Hørning  Tlf. 23 71 99 51

Udvalget laver arrangementer specielt for ungjægere, dvs. jægere under 26 år. Hvis I har en ide, eller et ønske til et en aktivitet kan jeg kun opfordre foreningens ungjægere til at melde sig på banen. Ungdomsafdelingen er til for jer, og hvis I har nogle ønsker til aktiviteter skal I bare komme frem med dem, så skal vi nok prøve at hjælpe jer med at realisere dem. I skal være meget velkomne i Ungdomsudvalget, hold jer ikke tilbage.

Der vil også blive holdt nogle spændende klubaftener som jeg varm kan anbefale. Dem kan I se nærmere om under Aktivitetsudvalget.

Vedrørende Jagterne se under jagtudvalget.

Stilling Jagtforening | Teglgraven 1 | 8660 Skanderborg | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Telefon 86 92 32 22